Vacature Junior Rayon Manager 2020-02-21T11:24:07+00:00

VACATURE Junior Rayon Manager:

 

B&L Verspreidingen, gevestigd in Hoogeveen, is een familiebedrijf dat de distributie van reclamedrukwerk, weekbladen en dagbladen verzorgt. Met een enthousiaste vaste groep van 10 medewerkers, administreren wij meer dan 1.000 bezorgers die dagelijks en/of wekelijks het drukwerk voor onze klanten bezorgen.

Ken of ben jij een enthousiaste persoon die een leuke baan zoekt met interesse voor de bezorg branche? Ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken en alle voorkomende werkzaamheden op te pakken? Dan is B&L Verspreidingen op zoek naar jou!

Beeld bij de baan van Junior Rayon Manager

Voor de functie van Junior Rayon Manager zijn wij op zoek naar iemand die flexibel inzetbaar is. Jouw werkdagen en werktijden zullen in onderling overleg worden bepaald in drie dagen van totaal 24 uur per week. Onze werktijden zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Ervoor zorgen dat wij de afspraken met de abonnee’s na kunnen komen;
  • Je collega’s van de afdeling bezorgadministratie ondersteunen met het vinden van bezorgers;
  • Administreren van nieuwe bezorgers;
  • Helpen met opzetten van goede wijkstructuren;
  • Controleren en verbeteren van de bezorgkwaliteit;
  • Je bent creatief en stress bestendig.

Jouw werkplek

Je zit bij ons op kantoor in vrij grote kamer met één collega van expeditie. Je hebt een aparte werkplek die je samen deelt met je directe collega. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van hoofdzakelijk de dagblad bezorging.

Dit breng je mee

Om in aanmerking te komen voor deze vacature is het van belang dat je enthousiast en klantvriendelijk bent. Om de week op zaterdagochtend beschikbaar vanaf 08:00 uur tot 12:30 uur en in het bezit van Rijbewijs B. Zelfstandig, maar je bent ook onderdeel van een groter geheel. Jij bent ons visitekaartje naar alle bezorgers en lezers van de ochtendbladen en weekkranten.

Dit kan je van ons verwachten

Je kunt bij ons ervaring op doen in een prettige werkomgeving bij een leuk en veelzijdig familiebedrijf.

Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

Wil jij werken bij B&L Verspreidingen in Hoogeveen? Reageer dan snel!

Sollicitaties met CV graag uiterlijk voor vrijdag 13 maart schriftelijk mailen naar: vacature@uwverspreider.nl

 

B&L Verspreidingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van drukken- en huis-aan-huis verspreiden van reclame drukwerk. Wij hebben ook zo’n 7 jaar ervaring in het dagelijks bezorgen van Dagbladen. Kortom, wij zijn voor jou de vertrouwde partner voor al uw drukwerk.