VEELGESTELDE VRAGEN 2017-03-20T11:16:42+00:00

BEZORGER WORDEN, DIT MOET JE WETEN

Met meer dan 20.000 bezorgers verspreidt B&L verspreidingen alle soorten drukwerk door heel Nederland, wij zijn een van de grootste verspreidingspartners van Nederland en jij kan er onderdeel van uitmaken! Wij krijgen regelmatig vragen van nieuwe bezorgers, daarom vind je hier de meest gestelde vragen. Zijn er toch nog vragen die onbeantwoord voor jou zijn?  Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of bel direct met 0528-262850.

Nee, dat hoeft zeker niet maar het mag wel! Als bezorger van B&L verspreidingen ben je in principe je eigen baas, je mag namelijk zelf bepalen op welk tijdstip je de folders, tijdschriften of flyers bezorgd. Het drukwerk wordt bij jou thuis afgeleverd, jij hoeft er alleen voor te zorgen dat het drukwerk voor een bepaalde dag bij de huishoudens op de mat valt. Of je nou ‘s avonds of vroeg in de ochtend bezorgd, dit is aan jou!

Afhankelijk van het aantal uren en dagen verdien jij een passend salaris. Voor een paar uurtjes per dag verdien je al snel een leuk zakcentje variërend van € 10,- tot € 30,-. Je werkt uiteindelijk maar 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de grote van jouw wijk. Heb je meer tijd of wil je meer verdienen? Als jouw wijk wordt vergroot kan je weeksalaris zelfs oplopen tot ongeveer € 50,- per week!

Het drukwerk wordt los aangeleverd en dient zelf ingevouwen te worden. Het voordeel hiervan is dat je veel meer verdient dan wanneer je bezorgt voor een verspreidingsburo die alles geseald aanlevert.

Ieder vervoermiddel is mogelijk, maar je moet er wel rekening mee houden dat een fiets het gemakkelijkst is. Je ontvangt bovendien een fietstas of schoudertas waarin je de kranten en folders mee kunt nemen.

Je moet minimaal 13 jaar zijn om in aanmerking te komen voor een bezorgwijk. Er is geen maximale leeftijd.

Een ieder (ouder dan 13 jaar) mag je helpen, je moet er wel rekening mee houden, dat jij verantwoordelijk blijft voor de verspreiding in jouw bezorg wijk. Dus mocht je hulp hebben van iemand die de werkzaamheden niet zo nauw neemt, dan loop jij het risico dat je je bezorgwijk hierdoor kunt verliezen en je loon niet wordt uitbetaald.