DRUKWERK VERSPREIDEN

Drukwerk verspreiden begint bij B&L

Drukwerk verspreiden in een gebied naar keuze in heel Nederland? Bij B&L verspreidingen is dit mogelijk! B&L verspreidingen is een onafhankelijke specialist op het gebied van verspreiding van folders, kranten en elk ander soort drukwerk.  Wij leveren maat werk voor zowel het drukken als het verspreiden van al uw drukwerk.  Persoonlijke aandacht, snelle oplossingen en een organisatie met korte lijnen vormen de basis voor de veelal langdurige relaties die we met onze klanten aangaan. U bent verzekerd van een optimaal bereik van uw klanten.

Wij kennen het verspreidingsgebied als geen ander, met meer dan 20.000 bezorgers in heel Nederland heeft B&L verspreidingen het dichtste netwerk van heel Nederland. Uw aanbiedingen huis-aan-huis promoten is een effectieve en gewaardeerde manier om doelgericht de juiste consument te bereiken. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat 81% van de lezers enige vorm van actie onderneemt naar aanleiding van het lezen van een folder. 48% bezoekt na het lezen van een folder daadwerkelijk de winkel.

We werken nauw samen met 26 regionale verspreid-organisaties voor het bezorgen van de folders en verspreidingen van reclamedrukwerk. Het merendeel van het drukwerk wordt op zaterdag of maandag/dinsdag bezorgd. Een eventuele tweede verspreiding wordt meestal op woensdag/donderdag uitgevoerd. B&L heeft selectiemogelijkheden zoals welstands- en postcode-selectie.

KOM IN CONTACT