Met ingang van 7 maart 2018 gaat B&L Verspreidingen Hoogeveen de verspreiding van diverse extra huis-aan-huis kranten verzorgen. “Een welkome uitbreiding van onze verspreidmogelijkheden”, aldus directeur Maurice Botter.

B&L Verspreidingen Hoogeveen bezorgd al vanaf juni 1994 huis-aan-huis verspreidingen in heel Nederland. We werken met 1.000 bezorgers en verspreiders elke week met veel enthousiasme om wekelijks alle consumenten in Nederland te voorzien van het regionale nieuws, ontwikkelingen én de laatste aanbiedingen. Door de recente overname van Boom Uitgevers door NDC Media Groep, wordt de samenwerking met NDC verder uitgebreid. Zij kiezen voor een kwalitatieve, efficiënte en innovatieve verspreider.

Vanaf heden verzorgt B&L Verspreidingen onder andere de volgende titels huis-aan-huis: De Westervelder, De Wolder Courant, De Dalfser Marskramer, Diever Weekblad, ’t Ruunder Woapen, Op ’t Wold, De Kei, Oprechte Dalfser, Ommer Nieuws, Coevorder Courant, Hoogeveensche Courant.

Wil je graag een van deze titels bezorgen of blijven bezorgen, meld je dan vandaag nog aan via onze pagina: Bezorger worden